Interiérové ​​dveře se zvýšenou výškou až 2112 mm – Elegance a funkčnost

Interiérové dveře Altamura 1 - Antracit Satin CPL

Úvod

Interiérové ​​dveře jsou klíčovým prvkem každého interiéru, ovlivňují jeho vzhled, funkčnost a komfort. V posledních letech jsou stále populárnější interiérové ​​dveře se zvýšenou výškou, dosahující až 2112 mm. Společnost ERKADO, známá výrobou vysoce kvalitních dveří, nabízí široký výběr modelů této výšky, které dokonale vyhovují potřebám moderních bytů a domů.

Co jsou vysoké interiérové ​​dveře?

Interiérové ​​dveře se zvýšenou výškou jsou modely, které překračují standardní výšku 2010 mm a dosahují až 2112 mm. Tento design dodává interiéru eleganci, takže pokoje působí větší a prostornější. Dveře se zvýšenou výškou jsou nejen estetické, ale také funkční, umožňují lepší využití prostoru.

Interiérové ​​dveře se zvýšenou výškou

Výhody dveří se zvýšenou výškou

1. Moderní vzhled
Dveře se zvýšenou výškou dokonale zapadají do moderních architektonických trendů. Vysoká dveřní křídla dodávají interiéru luxusní charakter, dodávají prestiž a eleganci.

2. Optimalizace prostoru
Vyšší dveře způsobují, že pokoje vypadají vyšší a prostornější. To je výhodné zejména v menších bytech, kde záleží na každém centimetru.

3. Lepší osvětlení
Díky větší ploše dveří je možné lépe rozptylovat přirozené světlo, což má pozitivní vliv na osvětlení interiéru.

4. Větší funkčnost
Dveře se zvýšenou výškou usnadňují přepravu rozměrnějších předmětů, což se hodí zejména při stěhování nábytku nebo velkých spotřebičů.

Materiály a design

ERKADO nabízí zvýšené výškové dveře z různých materiálů, jako je dřevo, MDF nebo sklo. Každý z těchto materiálů má své vlastní jedinečné vlastnosti a výhody, které vám umožní přizpůsobit dveře vašim individuálním potřebám a stylu interiéru.

Dřevo – přírodní a teplé, ideální pro klasické a rustikální interiéry.

MDF – Trvanlivé a odolné proti poškození, ideální pro moderní aranžmá.

Sklo – Elegantní a moderní, optimálně prosvětlené místnosti.

Barvy a povrchová úprava

ERKADO nabízí širokou škálu barev a povrchových úprav dveří, takže je můžete sladit s jakýmkoli interiérem. V nabídce jsou jak klasické odstíny dřeva, tak moderní barvy, jako je bílá, šedá nebo antracit.

Montáž dveří se zvýšenou výškou

Instalace dveří se zvýšenou výškou vyžaduje přesnost a zkušenosti. Pro zajištění správné funkce dveří a jejich trvanlivosti se vyplatí využít služeb profesionálních montážníků . Distributoři a autorizovaná prodejní místa ERKADO nabízí komplexní servis od poradenství, přes výběr vhodného modelu až po odbornou montáž, viz: https://erkado.cz/kde-koupit/

Zavěr

Interiérové ​​dveře se zvýšenou výškou až 2112 mm jsou perfektním řešením pro lidi, kteří oceňují eleganci, funkčnost a moderní design. ERKADO nabízí široký výběr modelů, které splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Dveře ERKADO jsou díky kvalitním materiálům, preciznímu zpracování a odborné montáži dlouhodobou investicí, která podtrhne jedinečný charakter každého interiéru.

FAQs

Jsou výškové dveře dražší než standardní?

– Ano, výškové dveře mohou být o něco dražší kvůli většímu množství materiálu a složitějšímu výrobnímu procesu. Jejich estetické a funkční přednosti však kompenzují vyšší cenu.

Mohu instalovat dveře se zvýšenou výškou do jakéhokoli interiéru?

– Ano, dveře se zvýšenou výškou lze instalovat do většiny interiérů. Důležité je však zohlednit výšku místností a vhodně připravit dveřní otvory.

Jaké jsou nejoblíbenější styly zvýšených dveří?

– Mezi nejoblíbenější styly vysokých dveří patří moderní, minimalistické modely, ale i klasické dveře s ozdobnými rámy a prosklením.

Jsou vysoké dveře k dispozici v prosklené verzi?

– Ano, ERKADO nabízí dveře se zvýšenou výškou i v proskleném provedení, které umožňuje lepší prosvětlení interiéru a dodává mu lehkost.

Jaké jsou rozměry zvýšených výškových dveří, které nabízí ERKADO?

– Standardní výška vysunutých dveří v nabídce ERKADO je 2112 mm. Šířku dveří lze přizpůsobit individuálním potřebám zákazníka.

Jsou výškové dveře jednoduché na údržbu?

– Ano, vysoké dveře z kvalitních materiálů se snadno udržují v čistotě a jsou odolné proti poškození.

Více podobných článků

dvere altamura 2112 antracit satin cpl
Architektura

Interiérové ​​dveře se zvýšenou výškou až 2112 mm – Elegance a funkčnost

V posledních letech jsou stále populárnější interiérové ​​dveře se zvýšenou výškou, dosahující až 2112 mm. Společnost ERKADO,
Pokračovat ve čtení